Polední menu

TÝDENNÍ NABÍDKA

11.3.-15.3.

Pondělí : 11.3.

polévka : Krupicová s vejcem (1,7,9) 28,-

hotová jídla : Jitrnicový prejt, vař. bram., kysané zelí (1,3,7) 86,-

Špagety po milánsku se sýrem (1,3,7) 86,-

Vepřová kýta na paprice, h.k.(1,3,7) 86,-

Pikantní kuřecí směs, rýže(1,3,7) 86,-

Kuřecí steak se šunkou a sýrem, hranolky(1,7) 98,-

Úterý : 12.3.

polévka : Bramboračka(1,3,9)  28,-

hotová jídla : Smažené žampiony, vař. bram., tatarka(1,3,7) 86,-

Špagety se slaninkou, česnekem a suš. tomaty(1,3,7) 86,-

Táborská bašta, zelí, h.k.(1,3,7) 86,-

Masové rizoto se sýrem, salátek(1,7) 86,-

Vepřový steak, hranolky, chilli dresing (1,3,7) 98,-

Středa : 13.3.

polévka : Hovězí vývar s nudlemi(1,3,7,9) 28,-

hotová jídla : Hovězí stroganof, rýže(1,3) 86,-

Pikantní vepřové nudličky, bramboráčky(1,3,7) 86,-

Těstoviny s kuřecím, smetanou a česnekem (1,3,7) 86,-

Moravské uzené s povidlovou omáčkou, bram. knedl(1,3,7) 86,-

Kuř. prsa s šunkou a kukuřicí, hranolky(1,3,7) 98,-

Čtvrtek : 14.3.

polévka : Fazolová s uzeninou(1,3,7,9) 28,-

hotová jídla : Kuřecí kung-pao, rýže (1,3,7) 86,-

Tvarohová žemlovka s jablky a rozinkami (1,3,7) 86,-

Maďarský vepřový guláš, h.k., (1,3,7) 86,-

Opečená vinná klobása, vař. bram, okurka 86,-

Vepřový steak po uzenářsku, hranolky (1,7) 98,-

Pátek : 15.3.

polévka : Kuřecí vývar se zavářkou(1,3) 28,-

hotová jídla : Hovězí na pepři, h.k. 86,-

Smažený vepřový řízek, bram. kaše, okurka 86,-

Katův šleh, rýže 86,-

Kuřecí steak s opečenou slaninou, hranolky 98,-

Výběr z prvních 4 jídel s polévkou a nápojem za 96,- Kč

Páté jídlo s polévkou a nápojem za 108,- Kč

(nápoj k menu 0,2 malina, soda nebo domácí limo)